Behandelingen

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

  1. Verlenging met sjablonen of tips                                                     
  2. Opvulbehandelingen
  3. Versteviging van de natuurlijke nagel
  4. Gelpolish natuurlijke nagel
  5. E- Manicure
  6. Manicure
  7. Paraffine behandeling
  8. Reparaties
  9. Verwijderen
  10. Stop Nagelbijten Behandeling

Download hier alle informatie over behandelingen

Nieuw in mijn salon!

PARAFFINE BEHANDELING

Ben jij al bekend met de paraffinepakking? Zo niet, dan is het hoog tijd om deze behandeling eens te proberen. Zeg maar dag tegen droge en ruwe handen of voeten, want vanaf nu wil je niets anders meer dan deze heerlijke pakking. De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid en de warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen eventuele pijntjes en klachten. Of je nu last hebt van reumatoïde artritis of gewoon heerlijk zachte handen of voeten wilt, een paraffinepakking is altijd een goed idee.

WAT IS PARAFFINE?
Paraffine is een was die bij verhitting verandert in een olie. Het wordt gemaakt van gedestilleerd petroleum en is daardoor extreem zuiver. De paraffine bevat dus absoluut geen schadelijke of onnodige stoffen. Wanneer je, je handen of voeten in een bad van deze warme olie dompelt en weer laat afkoelen, vormt de paraffine een afsluitend laagje om de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en dat de huid intens wordt gevoed.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN PARAFFINEPAKKING?
Vaak ‘dip’ je je handen of voeten een aantal keer in het paraffinebadje zodat ze volledig bedekt zijn met paraffine. Nu is het tijd voor de pakking. Je handen of voeten worden nu in plastic en eventueel een warme handdoek gewikkeld zodat de paraffine zijn werk kan doen. Tijdens het inwerken van de pakking kun je heerlijk ontspannen. Je hebt het al druk genoeg, dus neem het er lekker van. Wanneer je handen of voeten na 15 minuten tot een half uur alle voedingsstoffen hebben opgenomen, wordt de paraffine verwijderd. Door het afkoelen is de paraffine gestold, waardoor het makkelijk te verwijderen is. Het resultaat? Een superzachte huid en mooie, gehydrateerde handen of voeten.

GOED OM TE WETEN
Overweeg je een paraffinebehandeling? Dan vind je hier nog wat handige tips om van je behandeling een succes te maken.
Heb je (brand)wonden, uitslag of ontstekingen op je handen of voeten? Dan is de behandeling helaas niet geschikt voor jou.
De voordelen van een paraffinebehandeling zijn enorm. Het vermindert ontstekingen aan de gewrichten, zwellingen in je spieren en verbetert de bloedcirculatie. De warmte van de was is een weldaad voor je gewrichten en het vermindert bovendien pijn bij bijv. reumatoïde artritis. En last but not least worden je handen ook nog eens heerlijk zacht. Gun jezelf dit plezier met een paraffinebehandeling.

SEAL & PROTECT BEHANDELINGEN

Seal & Protect Solution beschermt de natuurlijke nagel, en helpt beschadigde nagels zichtbaar verbeteren. Het resultaat is direct zichtbaar! Deze behandeling herstelt uw nagels van binnenuit, al na de eerste behandeling trekken kleine beschadigingen weg en voelen de nagels steviger aan.

Doordat Seal & Protect diverse verzorgende oliën en methacrylaten in de natuurlijke nagel inbrengt, wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert ook groeven.

Dit gebeurt niet in één keer en zal meerdere behandelingen vragen. Vanaf de eerste behandeling zult u al verschil voelen en zien.

Zorgt voor extra stevigheid & egaliseert de natuurlijke nagel.

Bij beschadigde en gespleten eigen nagels wordt elke 2 weken behandeling geadviseerd. Seal & Protect is ook ideaal i.c.m. gelpolish.

Seal & Protect behandelingen

Geeft uw nagels versteviging , bescherming na het verwijderen van kunstnagels.

STOP NAGELBIJTEN BEHANDELING

Door nagelbijten krijg je niet alleen korte en onverzorgde nagels, het is ook nog eens heel ongezond. Het krioelt van de bacteriën onder je nagels en kan ontstoken nagelriemen veroorzaken. Je gebruikt je handen voor alles. Het is een broeinest voor verschillende typen bacteriën, schimmels en gist.

Samen gaan we 7 weken, 1 keer per week in mijn nagelsalon er voor zorgen dat jij je handen niet meer hoeft te verstoppen en weer trots op ze kunt zijn. Het is simpel maar uiteindelijk heel effectief.

Download hier wat we samen gaan doen.